fbpx
4.7 C
Budapest
vasárnap, január 24, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A Disney kitart a döntése mellett: NEM James Gunn rendezi a Galaxis...

A Disney kitart a döntése mellett: NEM James Gunn rendezi a Galaxis őrzői Vol. 3-at

Úgy fest véglegesen pont került a James Gunn ügy végére. A botrány közel egy hónapja robbant ki, anikor is Gunn közel 10 éve közzé tett és azóta már törölt, nem kívánatos Twitter bejegyzéseit egy “jóakarója” felszínre nem hozta. A Tweet-ekben Gunn olyan témákkal “viccelődött”, mint a nemi erőszak, a 9/11-es terrortámadás, vagy a pedofília. Ezeket látva a hírhedten családbarát Disney stúdió minden féle tárgyalás nélkül kirúgta a rendezőt a Galaxis őrzői harmadik részének éléről. Ezt követően a Galaxis őrzői-filmek sztárjai egy emberként álltak ki barátjuk mellett. A Drax-et alakító Dave Bautista keményen neki is ment az egeres cégnek, amikor pedig olyan hírek kaptak szárnyra, hogy a stúdió Gunn eredeti forgatókönyvét sem akarja felhasználni a filmhez, a színész kijelentette, hogy akkor ő, szerződései ellenére szeretne kiszállni a Marvel-moziuniverzumból.


Tegnap aztán végre összejött a találkozó a Disney elnöke, Alan Horn és James Gunn között. Hogy pontosan mik hangoztak el a tárgyaláson arról nem érkeztek hírek, de a Variety értesülései szerint a Disney továbbra is kitart azon döntése mellett, hogy:

NE James Gunn rendezze a harmadik Galaxis őrzői mozit

A megbeszélésen eredetileg a Marvel feje, Kevin Feige is részt vett volna, végül mégsem tudott ott lenni. Azonban úgy tudni, hogy az előzetes hírekkel ellentétben nem állt ki Gunn mellett és egyetértett a Disney döntésével. Ezzel pedig tulajdonképpen le is záródott az ügy. Sajnos jobban tesszük, ha továbblépünk és beletörődünk a stúdiók döntésébe. Akiknek nagyon csipkedniük kell magukat, hiszen a Galaxis őrzői Vol. 3. kiemelt helyet foglal el a Marvel 4. fázisában és a 2020-ra kitűzött bemutató dátumhoz való tartásához bizony bele kell húzniuk a megfelelő rendező kiválasztásához, ami bizony nem lesz egyszerű feladat. Végezetül a tárgyalás végeztével úgy néz ki, ha Gunn nem is rendezi a filmet, de forgatókönyvét néhány apróbb változtatással azért felhasználják majd.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB