fbpx
6.5 C
Budapest
vasárnap, január 24, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A Deadpool 2 fiatal sztárja csatlakozott a Godzilla vs. Kong stábjához

A Deadpool 2 fiatal sztárja csatlakozott a Godzilla vs. Kong stábjához

A Legendary és a Warner Bros. közös szörnyuniverzuma még 2014-ben indult hódító útjára a pénzügyileg sikeres, de kritikailag elég megosztóra sikeredett Godzilla című filmmel. Három évvel később bemutatásra került az univerzum második darabja is, a Kong: Koponya-sziget személyében. A stúdió szerencséjére a Kong szépen kaszált a jegypénztáraknál és a kritikusoknál is jól szerepelt, hiszen ekkor már be volt jelentve a Godzilla vs. Kong című crossover. A 2020-ban érkező alkotásról egyelőre nem sok mindent tudni azon kívül, hogy a két legendás lény fog benne egymásnak feszülni, valamint azt, hogy a rendezői székben Adam Wingard (Death Note) ül majd.

Ma azonban a castinggal kapcsolatban is megtudhattunk némi információt. A stúdió ugyanis leszerződtette a Vademberek hajszájával és a Deadpool 2-vel befutott Julian Dennison-t. Hogy a fiatal színész pontosan kit fog alakítani azt nem tudni, de az biztos, hogy nem fő, hanem mellékszerepet fog játszani. Emellett egy másik casting hír is szárnyra kapott, miszerint a Warner felajánlotta az egyik főszerepet a kétszeres Oscar-díjas színésznőnek, Francis McDormand-nak. A színésznő még nem erősítette meg a híreszteléseket, de, ha elvállalná akkor sem lenne ismeretlen számára a blockbusterek világa, hiszen szerepet vállalt már a Transformers harmadik részében is.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB