fbpx
-4.2 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A Blumhouse új filmekkel bővítené a Sikoly és a Tudom mit tettél......

A Blumhouse új filmekkel bővítené a Sikoly és a Tudom mit tettél… franchise-t is!

Az elsősorban horror filmet gyártó Blumhouse stúdió az utóbbi években igazi nagyágyúvá nőtte ki magát Hollywoodban. Ezt főként az olyan kis költségvetésből készült, de nagyokat kaszáló rémfilmjeinek köszönheti, mint a Paranormal Activity, az Insidious, a Bűn éjszakája, vagy a Széttörve. Idén pedig az a bravúr is sikerült nekik, a Tűnj el! című alkotásuk által, hogy a többszáz millió dolláros bevétel mellett, 4 Oscar jelölést is begyűjtöttek. A stúdió vezetője, Jason Blum tehát igazán jó lóra tett, amikor a szívének oly kedves horror műfaj mellett tette le a voksát. Októberben pedig szintén nagy sikerek elébe néznek, ugyanis akkor kerül bemutatásra az 1978-as Halloween széria újabb epizódja, amit már most nagy várakozás övez. A stúdió elnöke, egy korábbi interjújában már tett célzásokat arra, hogy olyan klasszikus horror filmeket is újra gondolna, mint a Rémálom az Elm utcában, vagy a Péntek 13, de ma újabb nevekkel bővült a lista:

Szeretnék új Sikoly és Tudom, mit tettél tavaly nyáron filmeket csinálni, de ez a jogok miatt nem lesz egyszerű. Ezek a dolgok nagyon komplikáltak és gubancosak. Mert az egy dolog, hogy valamire azt mondom, hogy igen ezt akarom, de ez még nem jelenti azt, hogy meg is csinálhatom.

Ezután Blum, pont a Halloween című filmet hozta fel példának, amiről elmesélte, hogy az elkészítés ötlete és a tényleges bemutató között 5 év telt el, mert rengeteg időt emésztett fel, mire a franchise teljes jogát megszerezte. Mi személy szerint örülnénk, ha a stúdió gondozná a két franchise jogait, de reményeink szerint a Sikollyal kezdik majd az újrázást, ugyis abba mi sokkal több potenciált látunk, mint a Tudom, mit tettél szériában.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB