fbpx
-2.1 C
Budapest
hétfő, január 18, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek 2020-ban érkezik a Hang nélkül és a Top Gun folytatása

2020-ban érkezik a Hang nélkül és a Top Gun folytatása

A Paramount, két sikerfilmjének bemutató dátumát is közzé tette a mai nap. Ezek közül az egyik (Hang nélkül) egy teljesen friss premiert, míg a másik (Top Gun: Maverick) egy már korábban bejelentett dátum elcsúsztatását jelenti.

A Top Gun, kétségkívül a 80-as évek legmeghatározóbb és legsikeresebb filmjeinek egyike. A Tony Scott rendezésében és Tom Cruise főszereplésével készült alkotás 15 milliós büdzsé mellett, majd 400 milliót jövedelmezett, ami ma is elképesztő siker lenne, nem még 30 évvel ezelőtt. A folytatásra ennek ellenére mégis elég sokat kellett várnunk. Az utóbbi években azonban már lehett hallani kósza híreket róla, idén pedig végre megkezdődött a forgatás is, ami eddig szépen haladt is. Viszont ma a stúdió bejelentette, hogy közel egy évet csúszni fog az alkotás, így 2019 július 12 helyett, csak 2020 június 26-án ülhetünk majd be Tom Cruise új filmjére. A csúszás okát nem közölte a stúdió, de valószínűleg a légi felvételek nehézsége miatt kell több idő az elkészültéhez.

A Hang nélkül folytatására a Top Gun: Maverickkel ellentétben már nem kellett olyan sokat várni, ugyanis az idei év egyik legnagyobb sikeréről van szó. A 17 millió dollárból készült különleges horror film 50 millióval nyitott Amerikában, ami után a Paramount azonnal zöld utat adott a folytatásnak. És milyen jól tették, hiszen világszinten 333 millió dolláros jövedelemre tett szert a film, emellett pedig még a kritikusok is ódákat zengtek róla. A ma tett hivatalos bejelentés szerint a Hang nélkül 2, napra pontosan az első film bemutatója után, 2020. május 15-én kerül a mozikba. A rendezői feladatokat ezúttal is John Krasinski vállalta magára, de a történet egyelőre hétpecsétes titok.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB