fbpx
-0.7 C
Budapest
csütörtök, január 28, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek 2019-ig biztosan nem kezdődik el a Silver & Black forgatása

2019-ig biztosan nem kezdődik el a Silver & Black forgatása

Habár már lassan két éve bejelentésre került a Sony egyik Pókember spinoff filmje a Silver & Black személyében, érdemi előre lépés azonban nem történt a produkció kapcsán azóta sem. A bemutató eredetileg 2019-re lett kitűzve, de a legfrissebb hírek szerint ebből nem lesz semmi, hiszen a forgatás csak jövőre kezdődhet meg. Legutóbb ugyanis a stúdió nem találta megfelelőnek a forgatókönyvet ahhoz, hogy neki tudjanak állni az előkészületeknek. Pedig a könyv addigra már fél tucat író, többek között Gina Prince-Bythewood, Lisa Joy (Westworld), Nicole Perlman (A galaxis őrzői), Christopher Yost (Thor: Ragnarök), és Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) kezei közt is megfordult. A Godzilla vs. Kong írója, Lindsey Beer jelen pillanatban is a sztori pofozgatásán dolgozik, így valóban nehéz megmondani, hogy mikor kezdődhet meg a tényleges forgatás. 

Egyes feltételezések szerint azonban a stúdió azért dolgoztatta át a forgatókönyvet, mert abból információkat akartak kiszivárogtatni. Az eredeti képregények alapján elmondható, hogy a két karakterben semmi közös nincsen, a Pókemberhez fűződő viszonyukat leszámítva. Fekete Macska, Pókember egykori ellensége volt, aki először baráttá, majd szerelmének tárgyává vált. Silver Sable pedig szintén nem nevezhető kifejezetten negatív karakternek, annak ellenére sem, hogy volt néhány összetűzése Pókemberrel. Mi egyébként továbbra is szkeptikusak vagyunk ezzel az egész, Sony féle Pókember nélküli Pókember univerzummal, de októberben a Venom premierje után talán más véleménnyel leszünk majd róla. És, ha az szépen teljesít a kasszáknál és a kritikusok sem tiporják a földbe (erre az eddig látott anyagok alapján kevés az esély), akkor valószínűleg a Silver & Black-nek is hamarabb neki láthatnak.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB