fbpx
10.8 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek 2 éven belül érkezhet Rian Johnson rejtélyes Star Wars trilógiájának első része

2 éven belül érkezhet Rian Johnson rejtélyes Star Wars trilógiájának első része

A Disney annyira bízott Rian Johnson szakértelmében, hogy már a Star Wars VIII. részének bemutatója előtt megbízta egy, a Skywalker familiától teljesen független trilógia rendezésével. Az Utolsó Jedik megosztó mivolta és a Solo: Egy Star Wars-történet pénzügyi bukása után, azonban kétségessé vált annak elkészülte. Ram Bergman (Rian Johnson filmjeinek állandó producere) a From the Grapevine-nek adott interjújában ma elárulta, hogy a trilógia jelen állás szerint teljes bizonyossággal el fog készülni és arról is hírt adott, hogy körülbelül mikorra várhatjuk:

Pontos dátummal sajnos nem szolgálhatok még, de valószínűleg valamikor két éven belül kerülhet bemutatásra az első rész. Egyelőre nagyon korai státusztban van a produkció.

A friss hírek alapján 2020 folyamán, azaz egy évvel a IX. epizód után láthatjuk leghamarabb Rian Johnson titokzatos Star Wars trilógiájának első fejezetét. A történetről természetesen nem sokat tudni, de az már szinte biztosra vehető, hogy nagyon más lesz majd, mint az eddigi filmek és teljesen új szereplőkre fog koncentrálni. Ha valóban bemutatásra kerül két év múlva a trilógia nyitódarabja, az azt jelentené, hogy a 2020-as lenne az első olyan év, amikor két Star Wars film is bemutatásra kerülne, ugyanis arra az évre tűzték ki az Obi-Wan spinoff premier dátumát is.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB